Vijesti Hronika Brod: Žandarmerija “upala” na zabavu, drogu pokušali sakriti u ustima

Brod: Žandarmerija “upala” na zabavu, drogu pokušali sakriti u ustima

0

Na jednoj privatnoj zabavi u Brodu policija je tokom racije zatekla 19 osoba te pronašla i oduzela drogu kokain, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Naredbu o provođenju racije izdao je Osnovni sud u Derventi.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj u saradnji sa Policijskom stanicom Brod te uz angažovanje policijskih službenika Jedinice žandarmerije PU Doboj, Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, Policijske stanice Doboj 1 i Policijske stanice Doboj 2, proveli su raciju u sklopu koje je izvršen pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice inicijala V.B. sa područja opštine Brod, kao i lica i vozila koji su zatečeni na licu mjesta, saopšteno je iz policije.

U saopštenju su naveli da je u navedenom objektu zatečeno je 19 osoba, prilikom čega su izvršenim pretresom kod lica inicijala D.M. iz Broda u usnoj šupljini pronađene dvije plastične vrećice sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, ukupne težine 2,4 g.

Iz policije su dodali da je prilikom pretresa lica inicijala D.Đ. i vozila koje isto koristi pronađeno i oduzeto ukupno pet paketića sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, ukupne težine od 6,1 g.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv lica inicijala V.B. koje je organizovalo okupljanje na svom privatnom posjedu, biti dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije i omogućavanje uživanja opojnih droga, dok će protiv lica inicijala D.M. i D.Đ. biti pokrenuti zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka za počinjene prekršaje iz člana 4. Zakona o suzbijanju i sprečavanju zloupotrebe opojnih droga BiH.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here