Vijesti Hronika Dervenćanin uhapšen zbog razbojništva u Brodu

Dervenćanin uhapšen zbog razbojništva u Brodu

0

Policijski službenici PS Brod, 13.08.2012. godine, lišili su slobode D.K. iz Dervente, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništva nad radnicom „Mini šop 2003“ u Brodu, vlasništvo DOO „Transport komerc“ Brod.

AmblemMUP-a

Na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda Doboj, istog dana, zajedno sa policijskim službenicima PS Derventa, izvršen je pretres kuće i putničkog vozila vlasništvo D.K., prilikom čega je pronađen i izuzet plastični pištolj i drugi predmeti, za koje postoji osnov sumnje da su korišteni u izvršenju krivičnog djela.

Za D.K. postoji osnov sumnje da je 28.07.2012. godine oko 16,52 časa, ušao u prodajni kios „Mini šop 2003“ i od radnice zatražio da kupi cigarete. Potom je sa police uzeo čokoladu, stavio je na pult, a kada mu je radnica rekla iznos računa, izvršilac je iz džepa hlača izvadio pištolj (za koji je kasnije utvrđeno da je plastični) i zaprijetivši joj da ne smije vrištati, zatražio novac. Radnica mu je dala novac (1.000,00 KM) koji je izvadila iz kase, nakon čega se izvršilac udaljio u nepoznatom pravcu.

Nad D.K. je izvršena kriminalistička obrada, nakon čega je uz saglasnost dežurnog tužioca pušten na slobodu. Po dokumentovanju, protiv D.K.,  Okružnom tužilaštvu Doboj biće proslijeđen izvještaj o počinjenom kriivčnom djelu razbojništvo.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here