Vijesti Kultura i obrazovanje Glossa centar za njemački jezik formira novu grupu za nivo A1.1

Glossa centar za njemački jezik formira novu grupu za nivo A1.1

0

U Glossa centru za njemački jezik Derventa u toku je formiranje nove grupe za polaznike koji će pohađati početni nivo A1.1 utorkom i petkom od 17 do 18.30 časova.

A1.1 nivo znanja namijenjen je za početnike, odnosno za one koji se nisu do sada susretali sa ovim stranim jezikom. Polaznici će imati priliku da njemački uče kroz stvarne situacije.

–  Naši polaznici njemački jezik usvajaju kroz “realnu” komunikaciju, zbog čega jezik brzo savladaju, pa komunikacija na njemačkom postaje “prirodan refleks”. Moramo istaći da je Glossa – centar za njemački jezik akreditovan od strane Goethe-Instituta Bosne i Hercegovine, što podrazumijeva kontrolu kvaliteta nastave, redovna stručna usavršavanja i tim savjetnika iz oblasti metodike i didaktike njemačkog jezika koji prati napredak i profesionalni razvoj svakog nastavnika našeg centra, naglašavaju u Glossi.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem FB grupe Glossa centra za njemački jezik Derventa, na e-adresu [email protected], pozivom na broj 066 848 261 ili lično dolaskom u poslovnicu u Ul. Cara Lazara 45 (zgrada Derventskog lista), svakim radnim danom od 17 do 22 časa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here