Vijesti Kultura i obrazovanje “Glossa Sommer”: Učite njemački jezik na ljetnom kursu u Austriji

“Glossa Sommer”: Učite njemački jezik na ljetnom kursu u Austriji

0

Među uslugama koje izdvajaju Glossa centar za njemački jezik od drugih svakako je „Glossa Sommer“, projekat koji omogućava učenje njemačkog jezika kroz ljetne kurseve, kako za odrasle, tako i za djecu svih uzrasta.

Ljetni kursevi mogu se pohađati u Glossinim poslovnicama širom BiH, ali i na njemačkom govornom području.

Kako bismo izašli u susret željama naših polaznika, proširili smo ponudu naših ljetnih kurseva njemačkog jezika. Mogu da biraju da li će njemački jezik tokom ljeta učiti u jednom od naših centara u zemlji ili na posebnom ljetnom kurs njemačkog jezika u Beču ili u Gracu. Izbor je na našim polaznicima, a mi ćemo u svakom slučaju, bez obzira za koji kurs se odluče, osigurati uspješno učenje njemačkog jezika kroz zabavno ljeto, poručuju iz Glossa centra u Derventi.

“Glossa Sommer” omogućava polaznicima da iskoriste slobodno vrijeme tokom ljeta za učenje njemačkog jezika i da dožive Beč ili Grac učeći njemački uz ljetnu školu njemačkog jezika u Austriji, te da se pripreme za Goethe ispit ili da završe čitav nivo tokom intenzivnog ljetnog kursa.

Više informacija o “Glossa Sommer” zainteresovani mogu dobiti putem mejla [email protected], odnosno Skype-a (korisničko ime [email protected]).

Zainteresovani se mogu informisati i putem FB grupe Glossa centra za njemački jezik Derventa, e-adrese [email protected], pozivom na broj 066 848 261 ili lično dolaskom u poslovnicu u Ul. Cara Lazara 45 (zgrada Derventskog lista), svakim radnim danom od 17 do 22 časa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here