Vijesti Kultura i obrazovanje I učenici OŠ “19. april” proslavili maturu – FOTO/VIDEO

I učenici OŠ “19. april” proslavili maturu – FOTO/VIDEO

0

Sedamdeset jedan učenik završnih razreda Osnovne škole “19. april” sinoć je na najljepši način obilježio završetak prvog dijela svog obrazovanja. 

Mladost i ljepota i ovog puta prošetala je derventskim šetalištem, a potom i održala matursku zabavu na kojoj su istakmuti uspjesi najboljih među njima.

Odškolovali smo tri odjeljena u centralnoj školi i jedno u područnoj školi, a najbolji među njima bili su nosioci Vukove diplome Maja Glišić i Sara Tatomir, koja je i učenik generacije, dok će posebnu diplomu za uspijeh ponijeti Vladan Basarić. I ovom prilikom želim da im poželim puno sreće i uspjeha u životu, naglasila je direktorica škole Elvira Miljić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here