Vijesti Društvo Inžinjerski bataljon obilježio Dan Oružanih snaga BiH – FOTO

Inžinjerski bataljon obilježio Dan Oružanih snaga BiH – FOTO

3

Povodom obilježavanja Dana Oružanih snaga BiH u kasarni „Zdravko Čelar“ danas je izvršeno svečano postrojavanje pripadnika Inžinjerijskog bataljona.

Obilježavanje 18. godišnjice je započelo jučerašnjim Danom otvorenih vrata za najmlađe sugrađane, koji su bili u prilici da vide dio tehnike. Bila je ovo i prilika da se sumiraju rezutati aktivnosti, ali i obaveze koje su pred bataljonom, te da se nagrade najistaknutiji članovi.

Svečanom postrojavanju je prisustvovao zamjenik gradonačelnika Siniša Jeftić. On je ovom prilikom izrazio zadovoljstvo saradnjom bataljona i lokalne zajednice.

Bataljon raspolaže opremom koja se može koristiti i za civilne svrhe i mi u budžetu lokalne zajednice uvijek planiramo sredstva za zajedničke aktivnosti kada dobijemo za njih odobrenje. Zadovoljni smo i činjenicom da zajedno sa vatrogascima, policijom i drugim službama učestvuju u vježbma za slučaj elementarnih nepogoda, poput nedavne u Sloveniji, rekao je Jeftić.

Inače, Inžinjerski bataljon raspolaže sa oko 25 radnih mašina koje je donirala Narodna republika Kina tokom prethodnih desetak godina.

Derventa Cafe

3 KOMENTARI

  1. Е свашта сам чуо али ово је хит.Батаљон располаже са 25 радних јединица које је донирала Република Кина.лол
    Има ли каква пушка за не дај Боже?Мислим обично пушке , тешка артиљерија, оклоп чучи по касаранама у свијету осим код нас.Боље то затворити, срушити, поравнати и изградити огроман градски парк како доликује или се брукати оваквом војском.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here