Vijesti Kultura i obrazovanje Izabran novi predsjednik SKK “Vihor”

Izabran novi predsjednik SKK “Vihor”

0
Nenad Simić

Nenad Simić, pjesnik i novinar, izabran je jednoglasno za novog predsjednika derventskog Srpskog književog kluba “Vihor” na sjednici održanoj u četvrtak, 5. aprila.

Na tu dužnost stupa poslije Savka Pećića.

U petak, 13. aprila, biće promovisana knjiga “Moje pričice i zapisi”, autora Savka Pećića, povodom 50 godina njegovog stvaralaštva. To je lijep jubilej i događaj koji zaslužuje veću pažnju jer malo je sredina u kojima zavičajni pisci izdrže toliko godina u stvaralaštvu, istakao je Simić.

Najavio je i da će iduće nedjelje biti raspisan nagradni konkurs za izbor najbolje pjesme posvećene zaštiti voda, ljepota rijeka i prirode, a povodom 18. Ilindanskih pjesničkih susreta “Prljača 2018” koji će biti održani na rijeci Ukrini.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here