Vijesti Razno Jedan od dobitnika M:telove nagradne igre i Dervenćanin

Jedan od dobitnika M:telove nagradne igre i Dervenćanin

0

frend-tarifni-planovi

Kompanija m:tel je početkom novembra 2016. godine pokrenula veliku nagradnu igru pod nazivom „Frend plan za novi stan“. Nagradna igra je namijenjena m:tel prepaid, odnosno Frend korisnicima, sa mjestom prebivališta u Bosni i Hercegovini, koji u periodu trajanja igre aktiviraju jedan od četiri Frend tarifna plana.

Za učešće u ovoj nagradnoj igri je dovoljno aktivirati jedan od Frend tarifnih planova, Mudri, Moćni, Snalažljivi ili Neumorni Frend, putem servisa Moj meni, pozivom na *100#, čime automatski postajete učesnik nagradne igre.

U decembru su izvučena još četiri imena dobitnika mobitela Huawei P9 lite i to Dražen Marjanac iz Banjaluke, Zoran Vuković iz Banjaluke, Robert Tomić iz Teslića i Semir Zećo iz Dervente.

Dobitnica druge mjesečne nagrade, telefona Huawei P9, je Sanja Kecman Prodan iz Prijedora.

Nagradna igra „Frend plan za novi stan!“ će trajati do 28. februara 2017. godine, kada će biti izvučena glavna nagrada – stan u opštini u BiH iz koje bude srećni dobitnik.

M:tel

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here