Vijesti Sport Karatisti “Kime” treća najuspješnija ekipa turnira “Trofej Laktaša 2021”

Karatisti “Kime” treća najuspješnija ekipa turnira “Trofej Laktaša 2021”

0

Karatisti “Kime” osvojili su treće mjesto u generalnom plasmanu na turniru “Trofej Laktaša 2021” zahvaljujući dobrom nastupu svojih članova i 16 osvojenih medalja.

Na turniru je učestvovalo više od 300 takmičara iz 25 klubova i mi čestitamo našim takmičarima na osvojim medaljama i borbenosti, saopšteno je iz kluba.

Inače, medalje su osvojili Žana Preradović, Vedrana Malić, Ivana Topić, Nikolina Trivunčević, Nenad Balaban, Božidar Balaban, Alen Peleš, Jovan Tominčić Sreten Preradović i Stefan Railić.

Takođe, treneri ovog kolektiva Duško Makivić i Goran Vasić stekli su viša majstorska zvanja kod karate majstora Vladimira Jorge, utemeljivača ove discipline na prostoru bivše Jugoslavije.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here