Vijesti Sport Kik-boks klub “Spartak”: Uz savjete fitness instruktorke do kvalitetnijeg treninga – FOTO

Kik-boks klub “Spartak”: Uz savjete fitness instruktorke do kvalitetnijeg treninga – FOTO

0

Tridesetak derventskih kik-boksera, nakon dugugodišnjeg treniranja u okviru sekcije prnjavorskog kluba “Despot”, svoj rad je i dalje nastavilo pod trenerskom palicom Marija Marjanovića, ali odnedavno i u zvanično novoformiranom Kik-boks klubu “Spartak”.

Momci i djevojke nastavili su sa jačim i kvalitetnijim radom, a u tu svrhu u pomoć su pozvali i licenciranog fitnes instruktora Marinu Radak. Upravo su Mario i Marina prije više od decenije prva kik-boks znanja stekli kod profesora Branimira Maneta Đekića, a nakon dugo godina saradnja je nastavljena na ovaj način.

– Kako smo oboje licencirani treneri u svojim oblastima odlučili smo da razmijenimo iskustva, znajući da će članovima kluba svakako dobro doći da treninge kik-boksa upotpunimo njenim savjetima i programom. Naučili smo puno toga, te uvidjeli gdje griješimo prilikom trenažnog procesa, što ćemo nastojati da ispravimo. Ekipa je oduševljena predavanjem, kako o planu ishrane jednog sportiste, tako i pokazanim vježbama, kaže trener Marjanović, dodajući da se nada da će se saradnja nastaviti i ubuduće.

Derventska fitnes instruktorka sa beogradskom adresom bila je oduševljena radom kik-boksera, njihovom disciplinom i željom za treniranjem.

– Moj cilj kao fitnes instruktora je da unaprijedim pojedinca, što znači da mu pronađem najslabiju tačku i otklonim je kroz “bodysculpt program”, koji se isključivo bavi zdravljem i težinskim treningom. Posle svakog treninga jako je bitan oporavak, tako da sam naše sportiste savjetovala na koji način trebaju da se hrane i ukazala na greške koje su ranije pravili u vezi ishrane. Svojim predavanjem i izlaganjem nastojala sam da ih uputim u to kako da postanu snažniji, jači i brzi kroz osnovne trenažne vežbe, jednostavno kako da postanu najbolja verzija sebe, kaže Marina.

 

Derventa Cafe

 

 

 

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here