Vijesti Sport Komplet oprema klubu

Komplet oprema klubu

0

Juče su ministar civilnih poslova u Savjetu ministara Bosne i Hercegovine, Sredoje Nović i ministar porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske, Proko Dragosavljević, uručili Rukometnom klubu ”Derventa” iz Dervente komplet sportsku opremu, koja se sastoji od dresova, trenerki i patika.

Komplet oprema klubu

Poklon Rukometnom klubu Derventa je došao zahvaljujući angažovanju ministra Sredoja Nović. – U svim prilikama, kad je to moguće, treba tražiti pomoć, jer onaj ko ne traži, ne može se znati šta mu treba. Ja sam čuo za ove probleme u Rukometnom klubu i predložio sam ministru porodice, omladine i sporta, da se iznađe mogućnost i nabavi oprema, što je kako vidite i učinjeno, rekao je ministar Sredoje Nović.

Ministarstvo porodice, omladine i sporta u svim prilika pomaže sportske klubove, a derventski rukometni prvoligaš je u finansijskoj krizi, pa je ovakav vid pomoći u opremi dobro došao.

-Derventa je grad sporta i rukometa i pored finansijskih poteškoća u klubu se postižu dobri rezultati. Zato smo odlučili da pomognemo i nabavimo komplet opremu, što će ovim mladim ljudima sigurno biti podstrek za dalji još uspješniji rad i postizanje još boljih rezultata, rekao je ministar Proko Dragosavljević.

Svečanom ureučenju opreme u hotelu ”Biser” Derventa, prisustvovao je, pored igrača, predsjednik kluba Radovan Pazurević, koji se u ime Kluba, zahvalio Ministarstvu porodice, omladine i sporta Republike Srpske na poklonu.

Rukometnom klubu je došla još jedna donacija u opremi. Naime, dresove je poklonio Rukometnom klubu Derventa i vlasnik hotela ”Biser” Nović.

Savko Pećić Pesa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here