Vijesti Magazin “M-lider” predstavio katalog reklamno-poslovne galanterije

“M-lider” predstavio katalog reklamno-poslovne galanterije

0

Preduzeće “M-lider” predstavilo je katalog reklamno-poslovne galanterije za sezonu 2020/2021.

U ponudi se nalaze različite vrste hemijskih olovki pogodne za štampanje logoa klijenata, kao i upaljači, rokovnici kalendari, privjesci, poklon setovi, majice, kišobrani, cegeri, USB-ovim kačketi i slično.

Svim klijentima dolazimo sa uzorcima i na licu mjesta pravimo konkretne dogovore vezane za štampu i cijene artikala. Štampanje se obavlja na profesionalnim mašinama za štampanje od tampon-štampe, sito-štampe, uv štampačem, presom, tehnikom “karusel”, suvim žigom, ploterom, štampač za sublimaciju i slično, kažu u “M-lideru”.

~~ Pogledajte kompletan M-liderov promotivni katalog!

Inače, preduzeće osnovano 2017. godine vremenom je proširilo svoju djelatnost, pa osim prodaje kancelarijskog i potrošnog materijala, opreme za računare i reklamno-poslovne galanterije, “M-lider” nudi i kvalitetan kancelarijski namještaj izrađen po mjeri i željama kupca. Takođe, u ponudi je i ugostiteljski program, kao i izrada kućnih brojeva.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 066 064 092 ili adresu e-pošte [email protected].

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here