Vijesti Kultura i obrazovanje Mali Svetosavac

Mali Svetosavac

0

Svetosavska omladinska zajednica Derventa organizuje dječiju radionicu pod nazivom „Dječiji hor Svetosavac“. Radionicu će voditi profesor muzike Milijana Žunić, a biće održavana petkom u 17 časova u prostorijama SOZ-a. Radionica će trajati do kraja juna, a biće nastavljena početkom nove školske godine.

Mali Svetosavac

Zainteresovani polaznici imaće priliku da kroz igru i pjesmu upoznaju različite vrste muzike. U okviru radionice biće izučavana i duhovna muzika kroz pjevanje psalama i drugih liturgijskih pjesama. U poznijim etapama školice učenici će imati priliku da posjete neke od manastira.

Pohađanje radionice je besplatno, a prva radionica biće održana 18. maja u 17 časova. Prijave se mogu izvršiti srijedom, četvrtkom i petkom od 12 do 17 časova, i subotom i nedeljom od 10 do 12 časova u prostorijama SOZ-a.

SOZ Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here