Vijesti Kultura i obrazovanje Mali Svetosavac

Mali Svetosavac

0

Svetosavska omladinska zajednica Derventa organizuje dječiju radionicu pod nazivom „Dječiji hor Svetosavac“. Radionicu će voditi profesor muzike Milijana Žunić, a biće održavana petkom u 17 časova u prostorijama SOZ-a. Radionica će trajati do kraja juna, a biće nastavljena početkom nove školske godine.

Mali Svetosavac

Zainteresovani polaznici imaće priliku da kroz igru i pjesmu upoznaju različite vrste muzike. U okviru radionice biće izučavana i duhovna muzika kroz pjevanje psalama i drugih liturgijskih pjesama. U poznijim etapama školice učenici će imati priliku da posjete neke od manastira.

Pohađanje radionice je besplatno, a prva radionica biće održana 18. maja u 17 časova. Prijave se mogu izvršiti srijedom, četvrtkom i petkom od 12 do 17 časova, i subotom i nedeljom od 10 do 12 časova u prostorijama SOZ-a.

SOZ Derventa

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here