Vijesti Sport Milojević istrčao “Zagrebački proljećni polumaraton”

Milojević istrčao “Zagrebački proljećni polumaraton”

0

Iako je široj javnosti poznat kao veoma uspješan motociklista, Miroslav Milojević Miron je i veliki zaljubljenik u zdrav život i rekreaciju, što je dokazao i prošlog vikenda. Naime, u nedjelju je nastupio na drugom „Zagrebačkom proljetnom polumaratonu“, na kojem je dionicu nešto dužu od 21 kilometra istrčao za jedan čas i 45 minuta.

– Ovo je drugi put da učestvujem na ovakvim takmičenjima, a prvi put sam polumaraton trčao prije dvije godine u Banjaluci. Kako ionako treniram skoro svakog dana, odlučio sam da se oprobam i u trčanju na dugim dionicama. Ako se ukaže prilika, nadam se da ću ove godine trčati još jedan polumaraton koji se bude održavao u blizini, kaže Milojević.

Za petneaestak dana počinju i ovosezonski izazovi u moto-trkama, a već sada je jasno da će Milojević biti potpuno spreman.

B. N. – Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here