Vijesti Kultura i obrazovanje Minja Subota razgalio derventske mališane – FOTO

Minja Subota razgalio derventske mališane – FOTO

0

Jedan od najveselijih događaja u našem gradu svakako je bio današnji koncert poznatog dječijeg zabavljača, kompozitora i voditelja Minje Subote.

Pored izvođenja bezvremenskih dječijih hitova “Djeca su ukras sveta” ili “Išli smo u Afriku”, kao i novih kompozicija, bila je ovo prilika i da mališani Minji pokažu svoje talente.

Poznati dječiji zabavljač bio je veoma zadovoljan šarolikošću uzrasta posjetilaca, jer su pored najmlađih, koncert ispratili i oni malo stariji.

Dugo nisam bio u Derventi, ali mi je zadovoljstvo da vidim da Centar za kulturu izgleda fantastično, kao i vaš gradić, za koji sam čuo da se lijepo razvija. Uvijek me obraduje kad vidim ovoliko divne djece, a naročito mi je zadovoljstvo što je omogućeno da koncert bude besplatan. Pored pjesama, pozvao sam i vašu dječicu da sami izvedu svoje recitacije i pjesmice, rekao je Minja za Derventa Cafe.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here