Reportaže Mladi Dervenćanin učesnik razvojnog kampa Nikole Jokića

Mladi Dervenćanin učesnik razvojnog kampa Nikole Jokića

0

Mladi član Košarkaškog kluba „Derventa“ Jovan Đuraš nedavno je nove košarkaške vještine i iskustvo sticao na „Joker basketball“ kampu koji se u Somboru održava pod pokroviteljstvom proslavljenog dvostrukog MVP-a NBA lige Nikole Jokića.

Petnaestogodišnji Dervenćanin pokazao se u dobrom svjetlu pred trenerima kampa naročito jer je njegova ekipa osvojila drugo mjesto u „basketu 3×3“ u svom uzrastu.

Kada sam vidio poziv za kamp odmah sam se prijavio. Moji utisci su odlični i svih deset dana kampa je bilo zanimljivo, kaže Đuraš.

Mladi košarkaš je vrlodobar učenik završnog razreda OŠ „Nikola Tesla“.

Košarku treniram već pet godina u Košarkaškom klubu “Derventa” i u budućnost bih volio da nastupam za „Igokeu“, kaže Đuraš.

Od 28. juna do 8. jula, pod stručnim rukovodstvom supervizora kampa Srđana Stojkova i koordinatora rada kampa Blagoja Ivića, sa oko stotinu mališana radili su treneri Nikola Đurđević, Milan Stojkov, Bojana Marić, Dušan Pujin i Miljan Ivanović kao i sportski psiholog Tijana Kabić.

Održana su takmičenja u šutiranju trojki, šutiranju “1.2.3”, basket 1 na 1 i 3 na 3, kao i popularnoj igri “vozić” za one najmlađe. Pobjednici u svakoj igri su na kraju dobili medalje za osvojena mjesta.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here