Vijesti Društvo Najčitanije ovosedmične vijesti na portalu Derventa Cafe

Najčitanije ovosedmične vijesti na portalu Derventa Cafe

0

page

I ove nedjelje donosimo pregled najčitanijih vijesti unazad sedam dana.

U tom periodu naše čitaoce najviše su zanimale vijesti povezane sa stihovima i pjesmom; najčitanija objava, sa više od 17.000 klikova, bili su stihovi Siniše Asentća upućeni Dodiku i Bakiru, dok je pjesma “Oj Dervento” Nedjeljke Đukić Borojević, do sada zabilježila više od 6.300 posjeta. Preko 7.200 čitanja imao je i tekst o pobjedi Ljubiše Pijetlovića na smotri amaterskih pjevača.

Druga najčitanija ovosedmična vijest pripada kategoriji “Privreda”, a radi se o članku o priznanjima transportnom preduzeću “NUR Trans” (16.500+), dok je pismo čitaoca Predraga Sivčevića sa pohvalama na račun preduzeća “Božur” pročitalo 11.100 naših sugrađanaU različitim krajevima Dervente pravoslavna crkva i vjernici obilježili su Bogojavljenje (7.700+).

Molba za pomoć CJB Doboj u vezi pronalaska prevaranta nad osamdesetčetvorogodišnem starcu pročitana je oko 6.000 puta.

Najčitaniji tekst iz sportske kategorije bio je o izboru novog šefa stručnog štaba FK Tekstilac Kort (5.500+).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here