Vijesti Hronika Novosti saznaju: “Dvorac” na meti naoružanih razbojnika

Novosti saznaju: “Dvorac” na meti naoružanih razbojnika

1

Policija na nogama nakon druge pljačke ugostiteljskog objekta nedaleko od Prnjavora. U napadima na restoran učestvovalo nekoliko razbojnika, pišu Večernje novosti.

Policija banjalučke i dobojske regije je na nogama, u potrazi za razbojnicima, koji su naoružani pištoljima i dugim cevima, uz pucnjavu, pokušali da opljačkaju ugostiteljski objekat “Dvorac”, uz magistralni put Prnjavor – Derventa, kod Žutog mosta na Ukrini.

Prnjavorčani i Dervenćani su u šoku i neverici otkako su, u četvrtak ujutro, oko dva časa noćnu tišinu narušili rafali do zuba naoružanih napadača.

“Novosti” saznaju da je ovaj ugostiteljski objekat uz Ukrinu na glasu zbog velikog prometa novca na aparatu “bingo”. Očito je da su sa tim bila upoznata i dvojica nepoznatih provalnika, koji su pre sedam dana iz objekta odneli uglavnom papirni novac.

Vlasnik, koji je spavao na spratu, uočio ih je, naoružane pištoljem i puškom, tek kada su napustili objekat. Pojačana sa još dvojicom razbojnika, sa pištoljem i tri puške, družina se u četvrtak ujutro ponovo vratila u pljačku. Međutim, vlasnik kafane je čuvši lupu na ulaznim vratima, osujetio novu pljačku. Razbojnici su se dali u beg, uz otvaranje vatre u pravcu objekta koji su pokušali da opljačkaju.

Šokirani smo činjenicom da su se čak četvorica kriminalaca drznula da sa pištoljima i puškama izvrše jedan takav napad da bi se dočepali novca iz aparata. Malo je falilo da ponovo u ovom delu Srpske padnu mrtve glave, kažu za “Novosti” zabrinuti meštani.

Vlasnik “Dvorca” nam je samo potvrdio naša saznanja o dva oružana napada na njegov objekat, nevoljan da nam da izjavu dok traje istraga, a u iščekivanju da se ubrzo otkriju razbojnici. Potvrdio nam je da su napadači, automobilom koji je bio parkiran s druge strane Žutog mosta, nestali u pravcu derventskog sela Kalenderovci.

PRIVOĐENjA I GLASINE

“NOVOSTI” saznaju da je policija do sada privela više osoba koje bi se mogle, eventualno, dovesti u vezu sa ovima slučajem. Saznajemo da je u opsežnu potragu uključen i detektor za barut. Kolaju i glasine da je, navodno, pod nerasvetljenim okolnostim ranjen jedan od napadača.

Ninko Đurić – Novosti

1 komentar

  1. Gazda je ekstra lik,no medjutim ovi lopovi,pravi vlasnici binga,su zasluzili da im pokradu sav novac i da Bog da bez njega ostanu na nacin kako su i dosli.Od neke bezazlene igre koja je trebala da sluzi kao razonoda uz kafu oni su napravili pravu kockarsku igru dizanjem jackpota do nekih basnoslovnih suma od kojih se u glavi zavrti svakom pa i obicnom covjeku i natjera ga da igra i izgubi ono malo para i dostojanstva sto je do tada imao.Uglavnom treba zakonom zabraniti otimanje para narodu,ili ce sve vise i vise biti ovakvih slucajeva koji ce se nedaj Boze zavrsavati smrtnim ishodima.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here