Vijesti Hronika Oduzete značajne količine opojne droge

Oduzete značajne količine opojne droge

0

Službenici Policijske uprave Doboj lišili su slobode Dobojliju G.J, kod kojeg su prilikom pretresa stana pronašli i oduzeli značajnu količina opojne droge, novca i drugih predmeta.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršili su pretres stana koji je za stanovanje koristilo navedeno lice.

Tom prilikom je pronađeno i oduzeto 25 paketa zapakovanih u providnu vrećicu u kojima se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „marihuanu“ ukupne težine od 34,1 gram kao i jedna vrećica u kojoj se nalazila zelena biljna materija ukupne težine od 99,9 grama i zelene grančice koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu „marihuanu“ ukupne težine od 5,3 grama, 65 cijelih komada i jedna polovina tablete sa logom „majmunske glave“ koje su bile zapakovane u plastičnu vrećicu a koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu „ekstazi“, saopšteno je iz PU Doboj.

Pronađen je i oduzet veći iznos novca, pet sličica i jedna polovina iste koje su bile zapakovane u aluminijsku foliju a koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu „LSD“, četiri plastične kutije u kojima su se nalazile plastične vrećice sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „spid“ ukupne količine od 2, 48 kilograma, par stotina plastičnih vrećica, mobilni telefon i drugi predmeti.

Navedeno lice će danas uz izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojne droge“ predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here