Vijesti Kultura i obrazovanje Opština Derventa obezbijedila školske torbe za sve prvačiće

Opština Derventa obezbijedila školske torbe za sve prvačiće

0

I ove školske godine opština Derventa obezbijedila je školske torbe i osnovni pribor za svih 192 prvačića koji danas polaze u derventske škole.

Zbog epidemiološke situacije ove godine nije upriličena tradicionalna podjela učenicima.

Učenici će svoje torbe dobiti od svojih učitelja, ali naše zadovoljstvo nije ništa manje. Ove godine imamo 192 đaka, pedesetak manje nego prethodnih godina, ali naša briga nije ništa manja. Nadamo se da će se svi pridržavati epidemioloških uputstava, kao i da će nastava što prije krenuti uobičajenom dimamikom, rekao je načelnik opštine Milorad Simić, zaželivši učenicima i roditeljima srećan polazak u školu.

Opštini Derventa i načelniku Simiću na ukazanoj gesti zahvalila se direktorica OŠ “19. april” Elvira Miljić.

Vjerujem da su sve škole spremne za nastavu, jer već neko vrijeme dezinfikujemo i pripremamo školu za prijem đaka. Važno je da se učenici mjera pridržavaju i van škola. Posebno sam zahvalna na maskama koje će lokalna zajednica osigurati za sve učenike i zaposlene u derventskim školama, naglasila je Miljićka.

U OŠ “Nikola Tesla” upisan je 91, OŠ “19. april” 74, u OŠ “Đorđo Panzalović” 11, a u OŠ “Todor Dokić” 16 prvačića.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here