Vijesti Hronika Oteo suprugu od muškarca s kojim je započela vanbračnu zajednicu

Oteo suprugu od muškarca s kojim je započela vanbračnu zajednicu

0

U Derventi, 06.08.2013. godine, D.T. sa područja opštine Derventa,  nakon kraće svađe sa D.P. razbio je lijevo bočno staklo na njegovom putničkom vozilu „golf 2“, koje je bilo parkirano ispred kuće koju D.P. koristi kao podstanar.

AmblemMUP-a

Lice D.T. je potom, uz prijetnju upotrebe sile, u svoje vozilo ugurao svoju suprugu, koja ga je noć ranije napustila i započela vanbračnu zajednicu sa D.P. Nakon što ju je ugurao u vozilo D.T. je suprugu odvezao do kuće njenih roditelja.

Po dokumentovanju, protiv D.T. Okružnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima: nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i oštećenje tuđe stvari.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here