Vijesti Sport Otkazano ovogodišnje izdanje “Derventa Nektar futsal” turnira

Otkazano ovogodišnje izdanje “Derventa Nektar futsal” turnira

0

Organizacioni odbora međunarodnog turnira „Derventa Nektar futsal“ odlučio je da se otkaže održavanje ovogodišnjeg izdanja zbog loše epidemiološke situacije i pandemije virusa korona.

Odluka je donesena nakon dužeg razmatranja, uzimajući u obzir trenutne epidemiološke situacije i važeće mjere.

Neminovno je bilo da se turnir odigra bez prisustva publike, zbog koje se zapravo i održava manifestacija, tako da smatramo da već time turnir gubi svoj osnovni smisao, a to je druženje i uživanje u majstorijama najboljih igrača ove igre. Takođe, ekipe koje su dolazile izvan BiH vjerovatno se ne bi mogle odazvati, a do sada je svako izdanje imalo 10-15 ekipa koje dolaze iz drugih država. Smatramo da je zdravlje svih učesnika najbitnije i da će sljedeće godine biti stvoreni uslovi za organizovanje ove naše tradicionalne manifestacije, navode iz Organizacionog odbora.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here