Vijesti Društvo Otvoren humanitarni broj za podršku liječenju Aleksandre Ilić

Otvoren humanitarni broj za podršku liječenju Aleksandre Ilić

0

Mlada majka Aleksandra Ilić iz Šipova boluje od veoma rijetke bolesti – propadanja nerva i mišića, što je dovelo do toga da postane nepokretna.

Zbog teškog stanja mlade Aleksandre i nedostatka sredstava za lijecenje koji po predračunu iznose 16120 KM, tokom maja biće aktviran humanitarni broj 1402, kojeg možete pozvati i pomoći Aleksandrino liječenje. Kaže Aleksandrina majka Mira.

Molim vas da prema svojim mogućnostima podržite liječenje mlade majke devetogodišnje djevojčice i da zajedno olakšamo njenu životnu borbu. Aleksandra u junu treba da nastavi liječenje, ali to zavisi od dobrih ljudi. Zato vas ovim putem pozivam da nazovete 1402 i poklonite 1 KM i tako omogućimo teško bolesnoj Aleksandri da nastavi liječenje i da ponovo bude uz svoju devetogodišnju kćerkicu, kaže Mira Ilić.

Aleksandri možemo pomoći i uplatom na njen žiro račun: 551 – 720 257 76936 26, a sve informacije na kontakt telefon 066 434 152.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here