Vijesti Kultura i obrazovanje Pogledajte predstavu “Svastike” u izvođenju učenika SŠC “Mihajlo Pupin” – VIDEO

Pogledajte predstavu “Svastike” u izvođenju učenika SŠC “Mihajlo Pupin” – VIDEO

0

Učenici SŠC “Mihajlo Pupin” pripremili su, povodom Dana žena, duhovitu predstavu pod nazivom “Svastike” koju su u Velikoj sali Centra za kulturu izveli 10. marta.

Predstava govori o muško-ženskim odnosima, prilično popularnoj temi i za mlađu i stariju populaciju, a prati dešavanja u jednoj porodici, uz neizbiježno nadjačavanje polova.

Dvanaest učenika od prvog do četvrtog razreda činilo je glumačku postavu, a još nekoliko učestvovalo je u uređivanju scene, rasvjete i drugih tehničkih stvari, zajedno sa profesoricama srpskog jezika i književnosti Sanelom Stanković i Milkom Srđenović.

Predstava je nastala po priči autora Save Škobića, a zajedničkim snagama prilagođena je i realizovana tokom decembra i februara.

Publika je dugotrajnim aplauzom ispratila mlade entuzijaste sa scene.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here