Vijesti Hronika Policija poziva na oprez: Lažno se predstavio kao humanitarni radnik, pa ukrao...

Policija poziva na oprez: Lažno se predstavio kao humanitarni radnik, pa ukrao novac

0

Policijskoj stanici Derventa prijavljeno je muško lice koje je juče ujutro došlo do porodične kuće oštećenog lica na području opštine Derventa i otuđilo novac.

Lice se predstavilo kao volonter Crvenog krsta koji dijeli novčanu pomoć, nakon čega je iskoristivši nepažnju oštećene, iz novčanika otuđilo novac, a potom se udaljilo u nepoznatom pravcu.

U toku je rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela.

Policijska uprava Doboj apeluje na građane da budu oprezni, da nepoznata lica ne puštaju u stanove, kuće i u blizinu svojih imanja, te da prilikom svakog kontakta sa nepoznatim licima koja se predstave da pružaju pomoć tokom vanredne situacije izazvane novim virusom korona, od njih traže lična dokumenta radi identifikacije i sprečavanja ili otkrivanja potencijalnih prevara, kažu u Policijskoj upravi Doboj.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here