Vijesti Hronika Policija spriječila bizaran pokušaj samoubistva

Policija spriječila bizaran pokušaj samoubistva

0

Službenici Policijskih stanica Brod i Derventa, sinoć oko 19 časova, u brodskom Novom Selu, spriječili su samoubistvo dvadesetosmogodišnjaka iz Gradiške.

Na osnovu informacije Policijske uprave Gradiška da se jedno lice iz Gradiške nalazi na području opštine Brod, te da ima namjeru da izvrši samoubistvo, policijski službenici Policijskih stanica Brod i Derventa su odmah postupili po navedenom.

Obilaskom terena u mjestu Novo Selo locirali su putnički automobil ispred jednog napuštenog pomoćnog objekta. Ulaskom u navedeni objekat ugledali su lice na visini od oko 5 metara sa omčom oko vrata. Nakon četrdesetominutnog intenzivnog razgovora i opreznog postupanja u pokušaju smirivanja lica, policijski službenici su se uspjeli popeti na tavan te osloboditi lice od omče oko vrata, te nakon dužeg razgovora bezbjedno spustiti u prizemlje objekta, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Navednomlicu je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Brod odakle je isto prevezeno u dobojsku bolnicu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here