Vijesti Hronika Policija traga za razbojnicima koji su opljačkali kladionicu

Policija traga za razbojnicima koji su opljačkali kladionicu

0
Ilustracijakoji

Službenici Policijske uprave Doboj preduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja dva krivična djela „razbojništvo“ koja su izvršena u Derventi i Doboju.

Policijskoj stanici Derventa 9. januara prijavljeno je da je nad M. Đ, radnicom jedne sportske kladionice u Derventi, izvršeno pomenuto krivično djelo.

Djelo je izvršeno na način da su dva maskirana lica ušla u unutrašnjost sportske kladionice, nakon čega je jedno lice uz prijetnju upotrebe vatrenim oružjem i fizičke snage oborilo radnicu na pod te istoj zadalo udarac u predjelu lica dok je za to vrijeme drugo lice iz pulta otuđilo novac u iznosu od oko 3.000 KM, nakon čega su se oba lica udaljila u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Tri dana ranije, Policijskoj stanici Doboj 2, prijavljeno je da je u porodičnoj kući nad bračnim parom sa područja grada Doboja izvršeno krivično djelo „razbojništvo“ na način da su tri maskirana lica došla pred kuću oštećenih.

Jedno lice fizički je nasrnulo na lice inicijala Z.R, prilikom čega je isto zadobilo više udaraca po glavi i tijelu dok su druga dva lica ušla u kuću i fizički nasrnula na oštećenu M.R. te istoj zadali više udaraca a potom joj vezali ruke i noge, a nakon što su pronašli novac u iznosu oko 2.000 KM isti su se udaljili sa lica mjesta u nepoznatom pravcu, stoji u saopštenju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here