Vijesti Sport Policijska uprava Doboj: Derventa drugoplasirana na futsal turniru policijskih stanica

Policijska uprava Doboj: Derventa drugoplasirana na futsal turniru policijskih stanica

0

Povodom obilježavanja Krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Policijska uprava Doboj, danas je organizovala Turnir u malom fudbalu na kome je učestvovalo jedanaest ekipa formiranih iz organizacionih jedinica Policijske uprave i jedna ekipa pripadnika Sudske policije.

Turnir je održan u Sportsko-kulturnom centru u Brodu, gdje je istovremeno održano i takmičenje u stonom tenisu na kome je u pojedničanoj konkurenciji učestvovalo šesnaest pripadnika iz organizacionih jedinica Policijske uprave.

Svečano postrojavanje ekipa i otvaranje sportskog takmičenja izvršio je zamjenik načelnika Policijske uprave Doboj Nenad Stevanović. Nakon odigrane finalne utakmice, načelnik Policijske uprave Doboj Dmitar Vračar je uručio pehar prvoplasiranoj ekipi Policijske stanice Doboj 2 koji su bili pobjednici i na prošlogodišnjem turniru. Pehari za osvojeno drugo i treće mjesto uručeni su drugoplasiranoj ekipi Policijske stanice Derventa i trećeplasiranoj ekipi pripadnika Sudske policije.

Diplome su uručene najboljem igraču Slaviši Pavloviću, najboljim strijelcima Aldinu Deliću i Esmiru Fajiću i najboljem golmanu Bobanu Josiću.
Pehari i zahvalnice su uručene i najuspješnijim učesnicima takmičenja u stonom tenisu, prvoplasiranom Draganu Dobriću, drugoplasiranom Siniši Spasojeviću i trećeplasiranom Bogdanu Teofiloviću.

Ekipama-učesnicama, pojednicima-učesnicima u takmičenju u stonom tenisu, sudijama, prestavnicima sportskih organizacija i pojedincima koji su pružili pomoć u organizovanju ovog sportskog takmičenja, dodijeljene su zahvalnice.

Turnir u malom fudbalu i takmičenje u stonom tenisu tradicionalno se održava u vrijeme obilježavanja Dana policije i Krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

                                                                 Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here