Vijesti Sport Posebna regulacija saobraćaja: Biciklistička trka “Beograd-Banjaluka” u nedjelju prolazi kroz Derventu

Posebna regulacija saobraćaja: Biciklistička trka “Beograd-Banjaluka” u nedjelju prolazi kroz Derventu

0
biciklisticka trka beograd banjaluka
Foto: arhiva, Ivan Živković

Trinaesto izdanje biciklističke trke “Beograd – Banjaluka”, koja će prvi put od osnivanja imati četiri etape, započela je juče kada je više od 170 takmičara iz 30 zemalja krenulo na prvu etapu “Beograd – Vlasenica, dugu oko 250 kilometara.

Karavan se potom seli u Bijeljinu, odakle u subotu kreće ka Tesliću, prolazeći kroz Brčko, Šamac, Modriču i Doboj. Četvrta etapa startuje iz Prnjavora, a vozi se preko Dervente, Srpca, Razboja, Topole i Laktaša, da bi tradicionalno završila krugovima u Banjaluci.

Uspjeli smo da okupimo kvalitetne ekipe, poput Adrije, ali i italijanskog Sanđeminija i D’amika, poljskog tima CCC, te tri njemačke ekipe. Prvi put nam dolazi tim iz Kolumbije, a tu su i Česi, Kazahstanci, Austrijanci, te reprezentacije Slovenije, Mađarske i Srbije za koju vozi Banjalučanin Dušan Kalaba. Titulu od prošle sezone brani vozač slovenačke Adrije Gašper Katrašnik, rekao je organizator trke Vladimir Kuvalja.

Posebna regulacija saobraćaja u Derventi i okolini

Policijska uprava Doboj obavještava građane da će u subotu (20.04.) i nedjelju (21.04), kroz područje koje je u njenoj nadležnosti, proći učesnici Međunarodne biciklističke trke „Beograd – Banja Luka“, zbog čega će biti na snazi sukcesivna obustava saobraćaja na dionicama magistralnih puteva M-17, M-4 i M-16.1.

U subotu, u vremenu od 12 do 15 časova, obustava saobraćaja će biti na magistralnom putu M-17, dionica puta Modriča-Doboj, kao i na ulicama grada Doboja. Istog dana, u vremenu od 15, 00 časova do 17, 00 časova, obustava saobraćaja će biti na magistralnom putu M.-4, dionica puta Jelah-Teslić, kao i na ulicama u Tesliću.

U nedjelju, u vremenu od 09.30 do 16 časova, obustava saobraćaja će biti na magistralnom putu M.-16.1, dionica puta Tromeđa-Derventa-Trstenci, kao na ulicama Dervente.

Kada je u pitanju Derventa, biciklisti će ući u grad kod Sportske dvorane, a potom će proći ulicama Svetog Save, Srpske vojske i Kralja Petra Prvog, pa preko Trga pravoslavlja, nastaviti ulicama 1. maja, Marije Bursać, Dubičkom i Kninskom, te pored Sportske dvorane odlaze ka Srpcu.

Dolazak na Trg pravoslavlja očekuje se između 12.30 i 13 časova, a od 11.30 do 14 časova pomenute ulice će biti zatvorene za saobraćaj, kažu u PS Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here