Vijesti Sport Poziv u reprezentaciju Republike Srpske

Poziv u reprezentaciju Republike Srpske

0

Članovi Karate kluba Derventa, Marić Dušan i Marić Jovo, dobili su prije nekoliko dana poziv da nastupaju za karate reprezentaciju Republike Srpske. Odlični rezultati u prošloj i početkom ove sezone bili su dovoljni da im selektor reprezentacije Republike Srpske pošalje pozivnicu.

Poziv u reprezentaciju Republike Srpske

Za reprezentaciju je uvijek čast nastupati i osvajati medalje u karijeri svakog sportiste, pa će tako braća Marić imati priliku da ostvare što bolji rezultat na takmičenju u Rumuniji koje se održava od 5.-9. juna u Bukureštu.

Prve pripreme za nastup obavljene su u matičnom klubu, a trajale su 15 dana. Marići su sa trenerima imali poseban režim treninga tehničke i fizičke spremnosti svakog dana. Babino brdo je bilo odredište za kondicione i fizičke napore, dok su na pomoćnom terenu fudbalskog kluba Tekstilac sa trenerima radili na tehničkim elementima u katama i borbama.

Drugi dio priprema odradiće se na Jahorini od 15. maja, gdje će članovi karate kluba Derventa sa ostalim članovima reprezentativne ekspedicije raditi sa selektorom do kraja maja, poslije čega kreću na put za Rumuniju.

Karate klub “Derventa”

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here