Vijesti Sport Pripreme od septembra

Pripreme od septembra

0

Pripreme derventskih košarkaša za prvi nastup u Prvoj košarkaškoj ligi Republike Srpske tre-balo bi da počnu tek početkom septembra.- Start prvenstva zakazan je za sredinu oktobra, tako da ima sasvim dovoljno vremena za kvalitetne pripreme – rekao je predsjednik kluba Zoran Aničić.

Pripreme od septembra

Do tada bi, kako se očekuje u taboru najmlađeg derventskog prvoligaša, trebalo da bude izvjesnija i sšuacija sa dvoranom.

– Od dvorane mnogo toga zavisi. Ako u Derventi ne bude uslova za igranje utakmica, onda ćemo imati zaista veliki problem, ali mi se nadamo da će do početka našeg prvenstva biti stvoreni uslovi za igru – dodao je Aničić.

Č. V. – Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here