Vijesti Hronika Pronađen otuđeni optički kabl, uhapšen osumnjičeni

Pronađen otuđeni optički kabl, uhapšen osumnjičeni

2
Ilustracija

Policijskoj stanici Derventa juče je prijavljena krađa optičkog kabla koje je u vlasništvu jednog privrednog društva.

Vrijednost ukradenog kabla je oko 8.000 KM, a nalazio se neobezbjeđen pored puta.

Operativnim radom na terenu policijski službenici Policijske stanice Derventa identifikovali su lice inicijala J.M. sa područja grada Dervente za koje postoji osnov sumnje da je izvršilo navedeno krivično djelo. Otuđeni kabal je pronađen i vraćen oštećenom licu, kažu u Policijskoj upravi Doboj.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izajsnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „krađa“.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

  1. OJT Doboj je nestručan i ne zna da napiše optužnicu,posebno OJT Rubil koji je napravio aferu prikrivanja ubistva u Doboju zloupotrebom prostituisanih vještaka.Ojt Rubil daje medicinske dijagnoze a ne zna da napiše optužnicu.Vještaci za honorar lažno vještače a neki ugledni vještaci odbijaju da vještače na zahtjev OJT Gorana Rubila.A zbrkani sudija Zoran Lazić je bruka za sudstvo,ali je nezavisan do imbecilnosti.I Mirjana Hrustić je pazarila diplomu pravnog fakulteta.To je sve nepismeno,ludo i zbunjeno,a bi da se sile.

  2. Što se OJT Rubila tiče, taj je rđav do srži. Bavi se kriminalom i kriminalce štiti. Poznat je i po tome što sa svojom partnerkom pelješi dobrostojeće biznismene.
    Mirjana Hrustić čeka penziju i ide linijom manjeg optpora, kao što je oduvijek i činila. Ni p od prava, ni z od zakona, ni s od sudije. Nadobudna klimakterična snaša.
    Sudija Lazić je rijetko pošten i pravedan profesionalac; najiskrenije, mislio sam da takvih ljudi u derventskom sudu nema.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here