Vijesti Hronika Provedena velika akcija: Kazne zbog nepravilnosti za priređivače igara na sreću i...

Provedena velika akcija: Kazne zbog nepravilnosti za priređivače igara na sreću i u Derventi

0

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću izdali su 12 prekršajnih naloga u periodu od 08. do 14. februara, među kojima su i subjekati iz Dervente, saopšteno je iz Republičke inspekcije za igre na sreću.

Iz Republičke inspekcije dodaju da su kontrole vršene na području Laktaša, Dervente, Prijedora, Gradiške, Kozarske Dubice, Teslića, Doboja, Modriče, Banjaluke, Pala, Sokolca, Mrkonjić Grada, Bijeljine, Ugljevika, Zvornika, Osmaka i Vlasenice.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su nepravilnosti u automat klub „GAME QUEEN“ d.o.o. Mrkonjić Grad, ugostiteljski objekat „OKEI“ Laktaši, ugostiteljski objekat „BIBLIOTEKA“ Derventa, poslovna jedinica „DRAGIČEVIĆ KOMPANY“ Osmaci, kafe bar „EVEREST“ Derventa, kafe bar „PAPILON“ Derventa, kafe bar „MERCATO“ Modriča, kafe bar „GONDOLA“ Banja Luka, ugostiteljski objekat „KOD ISMARA“ Prijedor, neregistrovani ugostiteljski objekat na Palama, navodi se u saopštenju.

Iz Republičke uprave za igre na sreću poručuju da će nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću, a podaci o izvršenim sedmičnim kontrolama, biće objavljivani na internet stranici Republičke uprave za igre na sreću i Ministarstva finansija Republike Srpske.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here