Vijesti Društvo PS „Abonos“: Sastanak sa članovima, slijede novi izleti

PS „Abonos“: Sastanak sa članovima, slijede novi izleti

0

Prošle sedmice, u prostorijama Omladinskog centra Derbent, održan je sastanak na kome je dvadesetak zainteresovanih, dosadašnjih i novih članova, upoznato sa radom sekcije, te planom i programom za 2017. godinu.

Poručeno je da je za devet mjeseci postojanja urađeno dosta posla.

– Održali smo 18 izleta na kojima smo prešli oko 270 kilometara različitih staza. Na izlete smo poveli ukupno 240 ljudi, od čega je 44 Dervenćanina. Učestvovali smo na 11. Sajmu privrede i turizma, te primljeni u Planinarski savez Republike Srpske, rekao je, između ostalog, vođa sekcije Aleksandar Balaban.

Bila je ovo i prilika da se istaknu pojedinci koji su naročito doprinijeli radu sekcije, pa je tako za pomoć u predstavljanju i promociji zahvalnicu dobio direktor Turističke organizacije opštine Damir Kljajić, kao i najaktivniji članovi Marko Lazarević, te Rade i Nada Novaković.

Po prvi put zainteresovani su se mogli, po godišnjoj cijeni od 25 maraka, učlaniti u sekciju i dobiti planinarsku knjižicu i markicu, a to će biti moguće i u narednom periodu, kako na izletim tako i na narednim sastancima.

Već 5. feburara derventski planinari idu na idući izlet, i to u Vlasenicu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here