Vijesti Sport Šah: Objavljeni pregledi osvojenih medalja na omladinskim prvenstvima BiH i Srpske

Šah: Objavljeni pregledi osvojenih medalja na omladinskim prvenstvima BiH i Srpske

0

Rukovodilac Škole šaha “Skakač” iz Banja Luke “fide-majstor” Branko Tomić, poznati novinar i publicist, objavio je statistiku osvojenih medalja na svih kadetskih i omladinskih pojedinačnih Prvenstava BiH od 2010. do 2019. godine, te zbirnu tabelu svih kadetskih i omladinskih prvenstava RS od 1994. do danas.

Kada su u pitanju Prvenstva BiH, ŠK Derventa zauzima 17. poziciju sa ukupno osvojenih 17 medalja, od čega 2 zlatne, 7 srebnih i 8 bronzanih.

Sa druge strane, na omladinskim prvenstvima Srpske od 1994. godine derventski šahisti osvojili su 41 medalju, od čega 13 zlatnih, 20 srebrnih i 8 bronzanih, što je dovoljno za visoko 7. mjesto.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here