Vijesti Hronika Sedmično saopštenje CJB Doboj

Sedmično saopštenje CJB Doboj

0

Policijska stanica Derventa, 28.02.2013. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv M.T., sa područja opštine Derventa, zbog osnova sumnje da je počinio KD šumska krađa.

AmblemMUP-a

Policijska stanica Derventa, 27.02.2013. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv M.Đ., iz Dervente, zbog osnova sumnje da je počinio KD nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Policijska stanica Derventa, 26.02.2013. godine, Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv N.M., iz Dervente, zbog osnova sumnje da je počinio KD krađa.

CJB Doboj

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here