Politika Lokalni izbori 2020 SNSD Derventa: Sačekati konačne rezultate

SNSD Derventa: Sačekati konačne rezultate

6

SNSD prihvata rezultate izbora kao izraz demokratske volje građana, navodi se u saopštenju ove stranke.

Ponosni smo na činjenicu da tokom izbornog procesa nije bilo ozbiljnog narušavanja izborne procedure, što govori o demokratskom kapacitetu našeg društva i odgovornosti građana. Savez nezavisnih socijaldemokrata i Milorad Simić čestitaju kandidatu SDS-a i PDP-a na osvojenom broju glasova u ovoj fazi izbora.

Istovremeno, podsjećamo da do kraja procesa treba da bude obrađeno još oko 3.000 glasačkih listića, nakon čega će rezultati biti konačni. Uvjereni smo da će građani koji su glasali na ovim listićima prepoznati zalaganje SNSD-a i Milorada Simića za napredak i razvoj Dervente i na pravilan način to vrednovati.

Zbog toga smo ubijeđeni da će ovaj zaostatak u broju glasova biti nadoknađen i da će SNSD i Milorad Simić i tokom sljedeće četiri godine donositi najvažnije odluke koje će, naravno, biti usmjerene ka poboljšanju života stanovnika opštine Derventa.

SNSD je i dalje najjača politička snaga u Derventi.

Derventa Cafe

6 KOMENTARI

  1. Kakvih 3000 glasova? Vjerovatno iz inostranstva, a tamo su otišli oni koji su nezadovoljni ovdje, što znači da se SNSD ne treba mnogo nadati.

  2. Evo, ja sam trenutno “vani” i bio sam na spisku za glasanje, te su mi navodno poslati glasački listići koje ja, naravno, nisam dobio, a samim tim nisam ni glasao. SNSD će pobijediti zahvaljujući fantomskim glasovima. Čestitam, Mićko!

  3. Beba: u pravu si, ali u poslednje vrijeme je vani otišlo mnogo nezadovoljnih stanovnika koji bi glasali protiv Mićka. Ostali su budžetlije koji su do posla došli preko knjižice-partijske.

  4. Svake promjene su dobro dosle.Stari gradonacelnik je predugo sjedio na tom mjestu i davno je to trabao predati nekom mladjem.

  5. Sve treba postovati,i cestita narod na pobjedi,a i onome prethodnom za sve.Narod zna danas,a znao je i prije kako birati.Narod zna da ce oni uraditi sve dobro za nas.Uvijek su radili.Ma ko bio u toj fotelji,on je radio za narod.Narod se nada,jer nepoznaje drugo.A taj isti narod na kraju shvati da je sve to glupost.I lazi,i svako na svoj kalup lici.Svaki od njih.Svi oni sjede i besjede za istim stolom,a narod ispod mrve kupi.Valjda narod voli mrve.Bilo bi dobro vidjeti taj narod,da malo progleda.Kazu da kada umres,ti to neznas,a svi te zale.Tako je i sa gluposti.Bili izbori,prosli,a mi idemo dalje sa njima ili bez njih.Sve se vidi na kraju 😉

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here