Vijesti Magazin “Tamo gdje je ljubav” – nova nagradna igra očekuje nas u KORT...

“Tamo gdje je ljubav” – nova nagradna igra očekuje nas u KORT marketima i restoranima

0

Gosti svih KORT marketa i caffe restorana mogu učestvovati u novoj nagradnoj igri „Tamo gdje je ljubav” i osvojiti jedan od sjajnih paketa ili večeru u našem KORT caffe restoranu za sebe i svoju voljenu osobu.

Osim večere u KORT caffe restoranu, parove očekuju romantični vikendi na termama “Ozren” i u hotelu “Damis” na Palama, te noćenje sa doručkom u spa hotelu “Bijele vode” na Kozari.

Nagradna igra traje do 10. februara, a vi požurite u najbliži KORT market ili caffe restoran, obavite kupovinu i na poleđini računa upišite svoje podatke, te račun ubacite u naznačenu kutiju. Što više računa ubacite, veća je mogućnost da baš vi osvojite neku od super nagrada i obradujete svoju voljenu osobu za dan zaljubljenih, poručuju iz KORT-a.

Srećne dobitnike dobućemo 14. feburara u 12 časova u HIPER KORT-u u Šamcu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here