Vijesti Sport Tekvondo: Dervenćanima 17 odličja iz Bijeljine, od toga 7 najsjajnijih – FOTO

Tekvondo: Dervenćanima 17 odličja iz Bijeljine, od toga 7 najsjajnijih – FOTO

0

Tekvondoisti TKD “Derventa” osvojili su drugo mjesto ukupnog poretka na jubilarnom 10. izdanju turnira “Sokol open” koje je održano juče u Bijeljini. Najboljim juniorom turnira proglašen je Sergej Teofilović, a najboljim kadetom Predrag Simić.

Drugo mjesto u ukupnom plasmanu izboreno je zahvaljujući osvojenih 17 odličja, od kojih su čak sedam najsjajnijih.
Zlatne medalje osvojili su juniori Sergej Teofilović i Stefani Banjac, kadeti Predrag Simić i Andrej Dušanić, te pioniri Ognjen Tešendić, Aleksej Teofilović i Dario Ćorić.

Srebrne medalje pripale su kadetima Srđanu Teofiloviću i Andreju Pavloviću, te pionirima Dimitriju Stanuvukobići, Nataliji Savković i Pameli Ćorić. Bronzana odličja osvojili su pioniri Stefan Kovačević, Stefan Đekić, Đorđe Sarić, Marko Savković i Petar Tominčić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here