Vijesti Sport Tekvondo: Dervenćanima 17 odličja iz Bijeljine, od toga 7 najsjajnijih – FOTO

Tekvondo: Dervenćanima 17 odličja iz Bijeljine, od toga 7 najsjajnijih – FOTO

0

Tekvondoisti TKD “Derventa” osvojili su drugo mjesto ukupnog poretka na jubilarnom 10. izdanju turnira “Sokol open” koje je održano juče u Bijeljini. Najboljim juniorom turnira proglašen je Sergej Teofilović, a najboljim kadetom Predrag Simić.

Drugo mjesto u ukupnom plasmanu izboreno je zahvaljujući osvojenih 17 odličja, od kojih su čak sedam najsjajnijih.
Zlatne medalje osvojili su juniori Sergej Teofilović i Stefani Banjac, kadeti Predrag Simić i Andrej Dušanić, te pioniri Ognjen Tešendić, Aleksej Teofilović i Dario Ćorić.

Srebrne medalje pripale su kadetima Srđanu Teofiloviću i Andreju Pavloviću, te pionirima Dimitriju Stanuvukobići, Nataliji Savković i Pameli Ćorić. Bronzana odličja osvojili su pioniri Stefan Kovačević, Stefan Đekić, Đorđe Sarić, Marko Savković i Petar Tominčić.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here