Vijesti Kultura i obrazovanje “Trolići” obilježili Nedjelju solidarnosti poklanjajući svoje ručne radove sugrađanima – FOTO

“Trolići” obilježili Nedjelju solidarnosti poklanjajući svoje ručne radove sugrađanima – FOTO

0

Podjelom simboličnih poklona našim sugrađanima mališani predškolske ustanove „Trol“ obilježili su „Nedjelju solidarnosti“.

Dvije starije vrtičke grupe su posjetile zaposlene u lokalnoj upravi i podijelili im poklončiće koje su sami napravili, a njihovoj posjeti i poklonima obradovali su se i učenici i nastavnici u OŠ „Nikola Tesla“.

Prilikom posjete zaposlenima u Fondu zdravstvenog osiguranja Derventa mališanima su se pridružili i njihovi drugari iz srednje i mlađe grupe pa su zajedno dijelili svoje poklone i građanima na ulicama Dervente.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here