Vijesti Sport U Novu godinu sa zdravim navikama: “Fit X” počinje novu sezonu i...

U Novu godinu sa zdravim navikama: “Fit X” počinje novu sezonu i upis članova svih uzrasta

0

Nakon novogodišnje pauze, od ponedjeljka (14. januara), počinju treninzi za sve uzraste polaznika Fitnes studija “Fit X”. Ako ste za praznike malo više uživali i nabacili koji kilogram viška ili se do sada niste bavili fizičkim aktivnostima, ovo je idealna prilika da u Novu godinu uđete sa novim i zdravim navikama.

“Fit X” je kroz dvije godine postojanja izrastao u najmasovni fitnes studio regije. U planu je proširenje na druge gradove, kao i promjena lokacije u Derventi, o čemu će uskoro biti više informacija, kaže trener Aleksandar Jelićić

Od noviteta već sada možemo najaviti dodatni trening za sve članove koji žele da više treniraju. Radićemo jogu i vježbe koje će poboljšati elastičnost cijelog tijela, kao i ojačati unutrašnje mišiće. To će posebno koristiti članovima koji imaju probleme sa bolovima u leđima, a zbog neelastičnosti ne mogu da vježbe za jačanje spoljašnjih mišića izvode pravilno. Time želimo pružiti maksimalnu uslugu korisnicima fitnes studija, poručuje trener Aleksandar Jeličić.

A polaznicima će uskoro na raspolaganju biti i sauna, kao i hladni oporavak ledom, namijenjen za sportiste nakon jakih treninga.

Fitnes za žene održava se u terminima:
– jutarnji: ponedjeljak 09:30h, srijeda 09:30h i petak 09:00h
– večernji: ponedeljak 19:15, 20:15 i 21:15h; utorak, četvrtak i subota 17 i 18h
Muški fitnes: ponedjeljak, srijeda i petak 17 i 18h
Fitnes za djecu: ponedjeljak 10:30 i 14h, srijeda 10:30 i 14h, petak 11 i 14h.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code