Vijesti U sve boljoj formi pred Prvenstvo Balkana: Teodora oborila dva lična rekorda

U sve boljoj formi pred Prvenstvo Balkana: Teodora oborila dva lična rekorda

0

Teodora Milojević je ponovo oborila lični rekord u trci na 400 metara te još jednom potrvrdila normu za nastup na Prvenstvu Balkana.

Naime, na Atletskom miringu „Spring challenge“, održanom na stadionu „Poljane“ u Mariboru, Milojevićeva je dionicu istrčala za 59 sekundi i 15 stotinki.

Ovaj rezultat po svjetskim tablicama vredi 866 boda, a što je ujedno i potvrđena norma za nastup na Balkanskom prvenstvu za mlađe juniore, juniore i seniore. Teodora je ovaj put pored norme na 400 m ispunila i normu na 200 m, pošto je trku završila sa novim ličnim rekordom od 25 sekundi i 90 stotinki, što vrijedi 861 bod, ističe trener Dalibor Vrhovac.

Priliku da popravi svoj rezultat Teodora će imati tokom juna na Međunarodnim atletskim mitinzima u Ljubljani, Sarajevu, Sokolcu i Zenici.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here