Vijesti Kultura i obrazovanje Učenici Stručne i tehničke škole na sjajan način obilježili kraj školske godine...

Učenici Stručne i tehničke škole na sjajan način obilježili kraj školske godine – FOTO

0

Učenici JU Stručne i tehničke škole, na ideju pedagoga Danijele Milošević i Savjeta učenika, a uz podršku ustanove, održali su prvi kviz opšteg znanja u školskom parku.

Učenici su željeli da još jednom kroz smijeh i igru sumiraju postignute rezultata u protekloj godini.

Tako su učenici u prvom dijelu dana preko šarolikih panoa predstavili sve aktivnosti koje je Savjet učenika uspješno realizovao u ovoj školskoj godini, počevši od obilježavanja Dana srednjoškolaca, akcije “Očistimo planetu”, „Jedan slatkiš jedno dijete“ i brojnih humanitarnih akcija, pa sve do Šarenog defilea. Na kraju su kroz šaljive i domišljate poruke poslali mudre i pozitivne misli i želje svim svojim drugarima i nastavnicima, saopštili su iz ove ustnove.

Posebno zanimljiv bio je takmičarski dio u okviru kog su se učenici pokazali opšte znanje. Takmičenje je organizovano u okviru tri grupe i u tri takmičarska kruga.

Pobjednička ekipu činili su Milenko Cvjetković, Neda Kuzmanović, Damjan Pijetlović, Jovan Šprlja, Aleksandar Savović, Dejan Šavrljuga, Lazar Stanojević, Marko Blagojević, Nemanja Pejanović i Tamara Nedić, koji su za uspjeh u kvizu znanja osvojili su prigodne nagrade koje je obezbjedila škola.

Ovo je prva godina da u okviru poslednje nastavne sedmice sa učenicima organizujemo nešto slično, na otvorenom. Utisci učenika su odlični, te se većina složila da bi i u buduće voljeli da učestvuju, kao i više mogućnosti za održavanje nastave na otvorenom, naročitno u ljetnim danima, kažu u Stručnoj i tehničkoj školi.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here