Vijesti Sport Uspješna sezona iza Moto kluba “Miron”

Uspješna sezona iza Moto kluba “Miron”

0

Među nagrađenim za veoma dobre rezultate na Svečanoj ceremoniji proglašenja pobjednika i dodjele priznanja u moto sportu BiH u 2021. godini, održanoj u Kiseljaku, našao se i Miroslav Milojević i derventski Mogo klub „Miron“.

Iza MK “Miron“ i derventskog motocikliste je veoma dobra sezona u kojoj je ostvareno nekoliko zapaženih pojednačnih i ekipnih rezultata.

Ovom prilikom bih se zahvalio Moto savezu BiH na odličnoj zajednickoj saradnji, kao i svim sponzorim i našem gradu Derventi, volonterima, prijateljima i simpatizerima moto sporta, u moje ime i svih nas iz kluba, poručio je Milojević, ujedno i predsjednik MK „Miron“.

Derventski klub je u 2021. godini osvojo 3. mjesto u ukupnom poretku Prvenstva BiH u „road racing“, te 2. mjesto na Prvenstvu BiH u moto-krosu.

Milojević je bio najuspješniji u moto-kros kategoriji MXV na prvenstvu BiH, te trećeplasirani na Prvenstvu BiH u klasi „1000 SS“ u „road racingu“. Njegovi klupski kolege – Mario Kojić postao je vicešampion u najačoj moto-kros kategorim MX1 šampionata BiH, dok je Ivan Kraljević Karabaja bio prvak klase „600 SS“ Prvenstva bih u „rad racingu“.

Moto-kroser Saša Gajić bio je trećeplasirani u klasi MX2 Prvenstva BiH, dok je najmlađi član Pavle Milojević drugoplasirani u klasi MX85 šampionata MS BiH.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here