Vijesti Društvo Već odrastao čovjek: Dajan je prva beba koju je darivao gradonačelnik Milorad...

Već odrastao čovjek: Dajan je prva beba koju je darivao gradonačelnik Milorad Simić u svom mandatu

0

Gradonačelnik Milorad Simić ugostio je danas Dajana Adžića – prvog Dervenćanina rođenog 2005. godine i prve bebe koju je darovao prigodnim poklonima u svom mandatu.

Adžić privodi kraju srednjoškolsko obrazovanje za zanimanje kuvar u Stručnoj i tehničkoj školi, a poklone koje je tada dobio od prvog čovjeka grada i danas sa posebnom pažnjom čuva.

Želio sam da posjetim gradonačelnika Milorada Simića i da na neki način oživimo prvi susret, a ideja je bila da to organizujemo kada postanem punoljetan, odnosno proslavim 18. rođendan. U svemu mi je pomogao prijatelj Miro Simić, priča Adžić, dodajući da mu se želja ostvarila.

Ističe da mu je želja da radi u struci, a ne isključuje mogućnost da se i dalje usavršava i u inostranstvu.

Dajan je sin Duška i Suzane iz Osinje.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here