Vijesti Kultura i obrazovanje Veoma uspješna generacija: Maturanti “Nikole Tesle” proslavili završetak osnovnog obrazovanja – FOTO

Veoma uspješna generacija: Maturanti “Nikole Tesle” proslavili završetak osnovnog obrazovanja – FOTO

0

Svečanim defileom kroz centar grada, a potom i maturskom zabavom, 93 učenika završnih razreda OŠ „Nikola Tesla“ obilježilo je završetak osnovnoškolskog obrzaovanja.

Radi se o uspješnoj generaciji koja se dokazala na opštinskim, republičkim i regionalnim takmičenjima, naglasio je direktor škole Ljubiša Đurić.

Naš učenik generacije je Una Teofilović, dok pored nje imamo još šest nosilaca Vukove diplome. Učenicima bih poručio da odaberu srednju školu koju zaista vole i žele, poručio je Đurić učenicima.

Pored Teofilovićeve, odličan uspjeh iz svih predmeta tokom osnovne škole ostvarili su i Indiana Kosijer, Vuk Vranješ, Ivana Stanić, Anđela Božić i Maja Bojanić, dok će posebna diploma će biti uručena Anđeli Lukić za rezultate na takmičenjima i izuzetnoj aktivnosti u toku školovanja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here