Vijesti Hronika Visoke kazne: Otkriveno više neovlaštenih priređivača igara na sreću

Visoke kazne: Otkriveno više neovlaštenih priređivača igara na sreću

0

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su u ponedjeljak (2. septembra) neovlašteno priređivanje igara na sreću na automatima i elektronskim igarama na sreću na području Dervente.

Neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću utvrđeno je u d.o.o. „Dragičević kompany“.

Za učinjeni prekršaj privrednom društvu je izdat prekršajni nalog u iznosu od 20.000 KM, a odgovornom licu u privrednom društvu u iznosu od 5.000 KM. Takođe, istog dana su inspektori otkrili neovlašteno priređivanje igara na osam automata za igre na sreću, kao i neovlašćeno priređivanje igre na sreću „bingo”, u automat klubu „Super bet“ vlasništvo M.J, saopšteno je iz RUINS-a.

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću su privremeno oduzeli predmete sa kojima je počinjen prekršaj, do okončanja prekršajnog postupka.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here