Vijesti Društvo Vremenska prognoza (27.12. – 02.01.)

Vremenska prognoza (27.12. – 02.01.)

0

Nakon zahlađenja koje donosi početak nove radne sedmice, meteorolozi prognoziraju porast temperatura u drugom dijelu nedjelje.

U ponedjeljak, 27. decembra, nakon jutarnjih sniježnih padavina preovladavaće oblačno vrijeme sa najvišim dnevnim temperaturama od 2 stepena Celijusovih. Oblačno vrijeme sa sličnim temperaturnim iznosima biće i u utorak.

Nakon kiše u jutarnjim časovima u srijedu i četvrtak, uprkos oblačnom vremenu, očekuje nas porast temperatura na oko 8 stepeni.

Meteorolozi u Derventi narednog vikenda prognoziraju vedro vrijeme sa sunčanim intervalima te temperaturama i do 14 stepeni, tako da bi ulazak u Novu godinu mogao biti okupan suncem.

Derventa Cafe/Freemeteo

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here