Vijesti Hronika Zbog prekoračenja brzine privremeno oduzeto 55 vozačkih dozvola

Zbog prekoračenja brzine privremeno oduzeto 55 vozačkih dozvola

0

Službenici Policijske uprave Doboj proveli su u periodu od 13. do 15. septembra, na području koje operativno pokriva Policijska uprava Doboj, regionalnu akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu brzine kretanja motornih vozila.

U navedenom periodu, 406 vozača je prekoračilo brzinu kretanja, prilikom čega je istima izrečeno 55 zaštitinih mjera zabrane upravljanja motornim vozilom.

Apelujemo na vozače motornih vozila da poštuju saobraćajna pravila i propise, da vožnju prilagode uslovima i stanju puta, kao i vremenskim prilikama, te da nikada ne započinju vožnju i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz PU Doboj.

Za ostale učinjene prekršaje iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH izdato je 66 prekršajnih naloga.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here