Vijesti Politika SO Derventa: Sutra 27. sjednica

SO Derventa: Sutra 27. sjednica

0

Na zasjedanju skupštinskog Kolegijuma 2. aprila određeno je da će se 27. sjednica SO Derventa održati u petak, 24. aprila, sa početkom u 10.00 časova. Predsjednik SO Derventa, Jozo Barišić, predložio je dnevni red sjednice od čak 39 tačaka, među kojima nije i najavljena tačka o kreditnom zaduženju opštine.

so derventa

Nakon uvijek zanimljivog „Aktuelnog časa“ odbornici će raspravljati o nekoliko vrlo važnih tema. Među najistaknutijima su Prijedlog odluke o raspisivanju izbora u mjesnim zajednicama, kao i odluke o raspisivanju novog konkursa za izbor direktora Centra za socijalni rad, o korištenju sredstava od posebnih vodnih naknada, Programu podsticaja za poljoprivredu u 2015. godini, realizaciji Programa zajedničke komunalne potrošnje u 2014. i Prijedlogu utroška sredstava prikupljenih po osnovu prodaje šumskih asortimana.

Pred odbornicima će se naći i izvještaji o radu načelnika i opštinske uprave u 2014. godini, o izvršenju opštinskog budžeta, kao i godišnji izvještaji za 2014. i programi rada za 2015. godinu javnih ustanova čiji je osnivač opština Derventa (Doma zdravlja, vrtića, Turističke organizacije, Sportske dvorane, Centra za kulturu, biblioteke, Derventskog lista…).

Tema će biti kadrovska pitanja, imenovanje vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad, te izbori predsjednika Savjeta za kulturu i potpredsjednika Savjeta za poljoprivredu.

Dnevni red 27. zasjedanja:

[embeddoc url=”https://www.derventacafe.com/wp-content/uploads/2015/04/00000005295-cir.pdf” viewer=”google”]

Boris Nikolić – Derventa Cafe

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code